Results »

Vill spela in ett nytt dance cover!

Jag har en liten idé till ett dance cover jag vill spela in med Malin innan Närcon!^^ Det är en kort reklamdans, typ 10 sek, så jag tänkte mig att vi ska spela in på tre olika platser i västerås, dvs spela in samma dans tre gånger, så det blir en lite längre video^.^ Pepp! Jag har dock ingen aning om vart det finns något färgglatt ställe i västerås, någon som vet?

Idag har jag skrivit sönder mig på en svenskaanalys som ska in imorgon. Jag har även dansat med Malin (oj vad det är kul!) och sytt fast spets på ett par knästrumpor. När jag lagt på detaljer etc ska jag nog lägga upp en kort tutorial på bloggen^.^


Jag ska förmodligen sy fast små rosa pärlor lite här och där vid spetsen, så de matchar mina rosa bloomers lite mer, men är inte säker än. De känns tråkiga nu dock, bara HELT kritvita. Kanske ska jag sy fast en rosett i gräddvit, som på bloomersen, på sidorna på varje ben?

Resultatet av helvetet

Idag fick jag reda på att spanskan nu är ett minne blått. Jag har klarat av den med nöd och näppe, min lycka är total! :'D jag är godkänd, prisa Satan <3

För att fira ska jag dampa runt med cosplayprojekten, idag ska jag designa klart castanic-dräkten och lista ut vad jag ska ha för material. Jag ska även komma i bättre form genom att dansa så mycket jag bara kan varje dag^-^ Det ska bli svinkul, nu kör jag! Min plan är att bli klar med en dräkt till Närcon Sommar, gärna Dinocon om jag hinner.


Snygg, suddig bild. 

Skissat på Elin

Phew, jag ahr nu skissat upp hur jag vill ha min Elin-cosplay. Jag ändrade bara en liten sak, lade till armbandet på låret. Anledningen till att jag skissar upp är för att få en aning om jag kan skapa cosplayen, och för att öva på att teckna. Sen är det skoj.


Ritade det där satans mönstret på klänning samt armar både för bilden sedd framifrån och bakifrån, det tog lite tid. Såklart att mönstret är ljusare än själva tyget också, så det kommer bli jobbigt att rita upp det på det faktiska tyget^^;


Nju, ska köpa ett par ljusa cirkellinser till henne^-^ Jag lär börja med att göra kaninöronen och hitta mönster till klänningen, det får bli nästa vecka~ Nu ska jag börja skissa upp typ tre andra karaktärsbilder på castanic och human. Öhö det tar sådan tid.

Japansk mat jag saknar

Det var ju ett tag sedan jag var i Japan nu, och nog för att jag saknar nästan allt med landet ska jag nu fokusera på vilken mat jag saknar! Japansk mat finns ju inte i västerås, bortsett från sushi. Maten är så annorlunda från Sverige och det är kul att prova på nya saker^-^ Jag vill verkligen tillbaks till Japan, det första jag ska äta är lätt något av dessa.


Tempura (天麩羅/ てんぷら). Friterad fisk, skaldjur och grönsaker med ris och soyasås.

Det kanske inte ser särskilt gott ut på bilden, men tro mig, det är otroligt gott. Det är även lätt att äta trots att bitarna är så stora (om du någonsin desperat försökt slita av en bit segt kött med tänderna när du håller den stora köttbiten med ätpinnarna så förstår du vad jag menar här) eftersom fisken/skaldjuren är mjuka. Förr i tiden, ca edo-perioden, var tempura (samt ramen) vardagsmat som man kunde köpa överallt och billigt. Idag är det dock dyrare, tror den på bilden (från en restaurng i Kamakura) kostade runt 900 yen, dvs ca 90 kr. Men ja, förbaskat gott, och jag såg en restaurang sist jag avr i Stockholm som sålde det! Jag vill och SKA gå dit nästa gång jag är i Stockholm, det ligger faktiskt över min önskan att gå till den där vikingarestaurangen som finns i gamla stan.

Curry (カーレ). Ris, currysås, sallad samt valfritt kött. På bilden är det kyckling.

Kolla på bilden. Den där jäveln hade jag problem att äta. Varför? JO, på grund av att köttet ofta inte är helt isärskuret. Jag har lyckats dela på de bitar till höger, men resten satt ihop ganska rejält. Inget problem att dela på i teorin, men man får ingen kniv, man ska äta enbart med en gaffel. Och under köttet är det massor med ris, en bädd av det faktiskt, så det går ju inte sådär superbra att separer kycklingbitarna. Och det är inte så graciöst att bara ta upp en hel jävla strimma som sitter ihop med två andra och sedan försöka bita av en liten bit.

Men trots problemet är det faktiskt superdupergott! Jag brukar inte digga curry, tycker det smakar udda, men indisk curry som de säljer i Japan (haha ja) smakar så gott. Vill lätt laga detta hemma någon dag=^^= Jag åt det bara två gånger, och bägge gånger från Go! Go! Ka-e (gogo Curry), mums. Första gången gick det smidigt att dela på köttet, men den andra gången, när jag skulle gå och äta med en koreansk man jag träffat (GiSung) så gick det skit och jag kunde bara inte och det slutade med att han fick hjälpa mig. Som ett litet barn, det var väldigt pinsamt. Ge mig bara en KNIVVVVV. Men det är så gott när man väl äter...Suck, jag gör då alltid bort mig, alltid.


Ramen, ラメン. Nudelsoppa med fläsk eller annat kött, lök, bambuskott, naruto samt kokat ägg.

Åt detta i Harajuku. Det var inte så gott som jag ahde förväntat mig, men jag tog en lite udda smak. Definitivt något jag vill äta i andra smaker. Något gnälligt att tillägga är såklart att det är typ omöjligt att äta fläskbiten. Jag diggar ju inte när det är massor med fetti köttbiten, de brukar jag äta runt. Seg konsisten är inte skoj. Men, återigen, att försöka bita av en bit fläsk när man håller i fläsket med ätpinnar är inget jag får medalj för, det är omöjligt. Mina fränder tyckte samma sak. När man äter ramen ska man också surpla, det visar att måltiden är god, men det stänker ju i hela ansiktet så det gjorde inte jag så mycket. Skoj sak dock, i västvärlden ska man ju hålla käfte noch äta så tyst man bara kan. Till efterrätt på restaurangen min grupp var vid när vi åt ramen kunde man få någon salgs gelé som min kompis Mitt tog. Den var vit som mjölk och smakade enligt mig precis som sådan där mjölkvit medicin man drack när man var liten. Vidrigt, den smaken är rätt körd för mig.


Japanska crepes, クレープ. Finns i en biljard smaker.

Inte mycket att säga om dessa, de smakar gott och gör att man blir glad! Jag vill prova varenda smak, och det ska jag^_^

Okonomiyaki, おこのみやき. Japansk omelett med en mängd olika ingredienser (tex kött, strimlade bitar av torkad fisk, grönsaker etc). Vitkål är vanligt att ha i, och man har ofta en sorts sötsur sås samt majonäs på toppen.

När jag åt detta var jag på en rastaurang där man fick laga sin okonomiyaki själv. De gav en mixen, dvs smeten med olika ingredienser i. Man fick hälla ut det på en varm platta, och sedan även ha på svamp om man ville. Man stekte det och skulle sedan vända på plätten, det var faktiskt kul och jag lyckades bra! Har inga bilder på det dock ,kameran var hemma. Det smakar i alla fall som en omelett fast med sötsur sås samt majonäs, väldigt gott och mättande. Jag åt även en okonomiyaki med blävkfisktentakler i, som vi fick forma till bollar, men jag petade bort tentaklerna^^; Det är skoj att få steka själv på de restauranger man får det, och man blir mätt på det^-^ Vet inte om det finns sådana restauranger i Sverige, men jag hoppas verkligen det... Vore väldigt roande att ta med familjen på något sådant, vilket spektakel det skulle bli.


Tårta, ケーキ. Mycket sötare än svensk tårta, både visuellt och sockermässigt. Jag åt mycket sådant, låt mig bli fet om jag så önskar.
Trots att cirkellinserna jag köpt inte korrigerar min astigmatism har de ändå den styrkan jag behöver för mitt vanliga synfel. Jag hade dem idag, och jag ser saker väl, men att läsa blir lite problematiskt ibland. Men vid Rahs solsken, de är väldigt fina!^-^








Närbild.








Jag gillar munskydd.

Färgen är så superfin och jag blir så glad av att ha dem på mig! Det är lätt värt att det är lite svårt att läsa, jag ska ju bara ha deme på konvent, vid cosplay etc. Kommer nog behöva köpa ett nytt par, eller nej, jag SKA köpa ett nytt par till min Elin-cosplay, de där ljusa som jag har visat på bild tidigare. Skojskoj, tänk att jag blir lycklig av så små saker som linser med fin färg^-^

Bortsett från linserna var jag hos Melwiin idag och gjorde lite saker.

 




Tog en bild på min maiduniform med min dåliga lilla mobilkamera. Jag bytte ut mina knästrumpor mot de nya med fluff jag köpte från Fanplusfriend, och det såg supergulligt ut^^ Malin och Melwiin s atte upp mitt hår i fina små tofsar, och jag hade sjukt mycket färgglada armband och ringar för att bli mer, ja, färgglad. (inga bilder på köpet därifrån än, förlåt. Jag kan inte lista ut hur jag ska få på mig de där som ska täcka skorna...)

Nytt cosplayprojekt!

ÄNTLIGEN har jag hittat en karaktär jag vill cosplaya. En Elin från Tera Online, ja, hon som jag visat på bild tidigare, den söta jäveln. Jag har en till annan ras jag vill cosplaya därifrån (human samt Castanic faktiskt, så två stycken), men är inte säker på vilken än, så planen är att skissa upp designer och allt och se vilken av dem jag gillar mest när jag bedömt om jag kan klara av att bygga och sy skiten. De verkar alla ha rustningar som är helt ologiska och inte riktigt funkar i verkligheten, så jag lär ju få designa om och skit.



Jag börjar med designen för Elin, klänningen är så söt. Jag vill dock väldigt gärna göra ädelstenar i resin, så jag tänker lägga till ett armband på hennes lår och lite ädelstenar bortsett från pärlorna i klänningen. För att jag vill.

Jag ska också hålla på med två dräkter samtidigt, på så vis kan jag byta till en annan om jag fastnar på en av dem och behöver jobba emd något annat ett tag^.^ Jag vill gärna ha en cosplay klar till Dinocon/närcon sommar. 

PEPP SOM BARA DEN! <3

Tera- jag kan inte skapa karaktärer

Det kom ett paket till idag! Bortsett från mina linser fick jag även det jag ebställt från Fanplusfriend, vilken absolut total lycka! Jag lägger upp bilder imorgon^^

Jag skulle spela lite Tera idag då det äntligen patchat klart, men jag har fastnat på att skapa en karaktär. Jag vill ju hitta en att cosplaya, och måste då välja noooga. Jag hittade denna, Elin (namnet på rasen) och henne vill jag med all säkerhet cosplaya, hon är ju så söt att man vill slå sig själv på smalbenet.



Jag hittade även denna via internet, det är en Castanic, men vet inte vilken klass eller vilken level man får dräkten på. Detta är lätt en drömcosplay för mig, den är ju så sjukt läcker. Jag måste börja träna och komma i form. Frågan är dock vad det är för material klänningen är gjort av... <.<


HHHHHHHHHHHHN, jag vill cosplaya.

Badass är ordet. Det finns så många klasser inom de olika artena att det kommer ta mig år att bestämma en karaktär. Warrior är nice, men berserc har fräna, gigantiska yxor...
Att öppna paket är bland det roligaste som finns, även när man vet vad som är innuti.

MINA CIRKELLINSER ÄR HÄR *o*


Man fick med ett linsofdral, och jag har valt de gröna^^ Malin får de rosa~~ Så satans söta.






Linserna kommer i varsin glasbehållare fylld med linsvätska, och håller i ett år om de tvättas ordentligt. Man ska dock inte ha dem varje dag, men jag använder ju inte linser varje dag så det är inget problem för mig. Leveransen gick faktiskt väldigt fort, så ett stort plus till det. Dessa linser kommer från Pinky Paradise och heter Cosmo Shell Aqua om jag minns korrektÅh jag vill prova dem genast, men det får bli senare, nu har jag filosofi att skriva >.<


Den bästa julklappen någonsin...



...Måste ju vara Diablo. Seriöst, det tog mig några minuter att sätta upp mitt provmönster på henne, om jag använt min egna köttiga kropp hade det tagit ecigheter och det ahde lossnat och jag hade inte kunnat fästa ordentligt etc. Den gör jobbet så mycket lättare. Glömde dock ställa in den efter min storlek, jag tror att jag är lite större än den är nu. Får kanske göra om sen, men mönstret i sig ser bra ut.

Lycka.

Forftarande sex h kvar innan Tera har patchat kalrt dock, inte lycka. Låt mig spela nu. NU. NU.

Gröna drakägg

I går kväll började jag ladda end Tera Online, やった!Något gick dock på tok och den dillade om att jag inte hade tillräckligt med diskutrymme, trots att jag hade det, så jag fick installera om. Den håller på att ladda ned nu, och det kommer enligt datorn att ta 1d 14h, men det vägrar jag tro på. Jag vill spela idag, och jag har dessutom bara skaffat gratisversionen för att kunna prova det först=^^= 

Mitt egentliga motiv är att se om jag kan hitta någon class att cosplaya, så jag ska skapa en karaktär i evigheter. Man kan bara skapa två emd gratisversionen, så jag hoppas att jag hittar någon.

En del av mig vill inte att jag ska gilla spelet, för det är månadsavgift och startavgift på det, jag har lite pengar för tillfället >.< Dilemma.



Jag är dessutom klar med mitt drakägg!



Det tog lite tid att måla. Jag lade först på ett lager med grön och pyttelite brunt, men fick för mycket brunt i, så det blev sjukt mörkt på toppen. Tog mig flera lager ljusgrönt för att bli av med det.



Sedan tog jag lite guldfärger i botten för att det skulle se slitet ut, och slutligen ett tunt lager med guld blandad med vatten på hela ägget. Jag kan ha använt lite för mycket guld där, så beroende på hur jag anser det ser ut när jag kommer hem efterskolan idag kanske jag får ta på lite mer grönt. 

Jag vill gärna göra de adnra två drakäggen, men då behöver jag mer påskägg, jag tod det enda vi hade hemma. Ska kolla om kompisar kanske har några som de inte använder, påskägg säljs ju inte nu och jag vägrar vänta tills påsken äro kommen.


Ja, definitivt för mycket guld, det får åtgärdas senare idag~


I går hade jag ganska tråkigt, så jag fick bli lite kreativ. Jag skulle rita upp ett färgschema för en peruk till ett dance cover (Ponponpon för att vara extremt exakt). Jag ska ha mina rosa bloomers och någon tröja, frågan är om en blond peruk med blå split passar då?^^ Eller ska jag köra med mitt riktiga hår?

Jag har också kommit fram till att det är värdelöst för mig att visa mitt ansikte när jag dansar, jag tenderar visst att se lite sur eller bitter ut. Eller som att jag koncentrerar mig riktigt hårt, det är vad jag märkt när jag övat. Jag tror jag ska börja ha munskydd när jag dansar, haha. 


Min katt fick idag för sig att det var superkul att gräva tunnlar under mina papper som låg på sängen. かわいいね。もう、私がもっと日本語を話したいとかけたいですけどじかんがない。。。

Busig

Idag har jag varit lite busig och köpt saker <3




Strumpor med fuskpäls på! Jag ville verkligen ha någon av skorna också, men de såldes inteeee :'c


Sådant man sätter över skor^^ Fanns även isvart men jag vill försöka gå ifrån svart så mycket jag kan, det är ju typ allt jag klär mig i.

Wah, jag vill att dessa och mina cirkellinser ska komma hem till mig nu genast.

Produktivitet på helger~

I går var jag väldigt produktiv enligt mig. Jag vaknade tidigt och satte igång med flertalet saker. Jag sydde på ett par vita bloomers, det enda som saknas på dem är resårband, sedan är de klara! Jag begick dock misstaget att de blev på tok för långa, så det slutade med att jag kapade tio cm åt gången tills de blev lika små som de rosa jag gör. Slöseri på tyg, ett extremt slöseri på tyg.

Jag sydde små rosetter och satte på de rosa bloomersena förresten^-^








Jag började även med detta idag, den ska hänga på låren medm ina bloomers, men jag väntar med att sätta fast det, jag tror att det kan bli lite overkill. Ska försöka lista ut om jag kan göra så man kan ta av deme om man så önskar.

Vidare, mitt drakägg har finslipats lite mer. Jag var inte nöjd med hur det såg ut på toppen, och tyckte att det i allmänhet förmodligen behövde mer gesso innan jag målade det. 


Jag blandade gesso med en hel del glitter för att kunna lägga på lite mer 3D-effekter på toppen av ägget. När jag precis hade blandat klart kom kattfan och välte min glitterburk så det kom glitter på hela skrivbordet. Tog mig tio min att fixa tillbaks det mesta i burken. Kattfan.


Sedan började jag bara lägga på blandningen på ägget med en penna och formade lite upphöjningar, gropar etc. 


Jobb, jobb, jobb~

Sedan lät jag det torka ordentligt och hade slutligen på ett lager med bara gesso för att göra det lite mer hållbart (på bilden har jag täckt höger halva). Jag passade också på att täcka igen små springor mellan fjällen. Det enda som är kvar är att måla!^_^/Whatismylife



Diablo

Gud vad jag ska posta bilder på bloomers, men här är bild till! Det enda som är kvar nu är att sätta dit små rosetter och kanske lite pärlor som hänger ned på låren. Jag har nu börjat sy på ett par vita att ha till maidcafét. Det känns ju lite säkrare att ha bloomers under kjolen när man ska dansa i den på Närcon :)

Jag diggar resultatet. Skulle kunna stanna där om jag vill, men icke, jag ska fortsätta. Det ska bli pimp-bloomers.

Oj just det, tänkte lägga upp en bild på vad jag fick för underbar filur i julklapp av mina kära föräldrar!


En provdocka med justerbar storlek! <3 Jag kan knappt vänta till när jag ska sy något som jag kan ha på den. Mina bloomers går inte eftersom de använder resårband i midjan, så kan inte få på dem. 

Jag har döpt om dockan till Diablo, för det var fränare än Diana. Diana, ha knappast.

SPANSKAN KLAR

Idag gick jag upp halv sex, men min hjärna fick för sig att jag gick upp sex, så jag var piggare än jag borde varit. 

Min tenta gick väldigt bra, jag lyckades gallant på den muntliga delen, och samma för de skriftliga. Hörförståelsen klarade jag nog av, fick hjälp av min tentakamrat <3 Jag är nu fri, mina kamrater fick totallagg på Skype när jag berättat för dem. de "är helt rosenrasande, och känner hur det kokar inombords".


Boken vi skulle läsa, "Vindens Musik".



Jag upprepade min artikelreccension så många gånger tills jag kunde den i huvudet till när jag skulle skriva den på plats^-^

Ja, efter så många år av lidande och tortyr är jag nu klar med spanskan. Jag ska aldrig plugga et igen, någonsin. Tillåt mig att vråla: JAG ÄR KLAAAAAAAAAAAAAAAAAR


Maids 'n Shit



Varför sker detta?!

Vad som hände innan....





Jag borde plugga.



Mina bloomers är nästan klara. Jag gick upp tidigt idag för att åka till Furulunds på stan och köpa mer spets, det på bilden var allt jag hade. Insåg sedan, så fort jag gått upp, att Furulunds är stängda på söndagar. Jag blev lite sur, men fixade i alla fall ena benet. Fick dock sprätta upp och klippa resåren eftersom jag egentligen inte skulle haft resåren i för att kunna sy fast spetsen. Suck.

Imorgon ska jag köpa mer spets, sedan ska dessa snyggingar bli klara. Jag funderar på om jag ska ha spets på toppen av dem också, dvs vid magen, men det kanske blir för mycket? Det syns ju knappt, men vore skoj. Det går åt mycket spets dock >__<

Det blir fint, jag är så glad!

Jag ska få cirkellinser






Länge har jag velat ha cirkellinser. För er som inte vet är cirkellinser sådana linser som är större än iris, så ögat ser större ut. De är också alltid väldigt fina <3 

Jag har inte kunnat ha sådana tidigare eftersom jag är så jävla blind, men nu hittade jag linser med samma styrka som jag behöver! De fixar inte den astigmatism jag tydligen har, men jag ska ju inte ha dem varje dag, bara på konvent, så det är lugnt. Ögonen tar knappast skada under sådan liten användning.

Så idag beställde jag dessa från Pinky Paradise, och de kommer om typ en månad! Lagom till Närcon med andra ord, jag ska ha dem dååååå. Jag ville beställa ett till par, men mamma gav mig rådet att vänta och se om de jag köper passar bra och det var ju vettigt som bara den. Jag åker på att betala mer frakt, men detaljerdetaljer. Hellre det än att jag köper två par och så kan jag inte ha något av dem. 

Miiii jag kan knappt vänta *o* Om de passar ska jag även ha dem när jag är i Japan till hösten, de räcker ett år. Badass.

Nattliga uppgifter

Det är natt och jag ska snart sova, men just nu sitter jag och nålar och pluggar! Jag har "läst" 15 sidor av min spanskabok nu, det rullar på. Sedan ska jag skriva mina åsikter om en artikel jag läst på spanska, lär väl bara skrika och trycka huvudet mot tangenterna och se vad jag får fram. Någonting om att isbjörnar i spanska djurparker dör eftersom det är för varmt i landet. Oj, vem var smart nog att komma fram till den slutsatsen? Suck, stackars djur... Gud vad jag tjatar om min tenta, men den kryper närmare.


Bloomers!

Jag gillar spets, mycket. Jag gick in på Furulunds och skulle välja spets, men kunde inte välja så jag tog två olika och kombinerade dem, jag är badass. Jag vill sy ett par bloomers till min maiduniform, detta par och sedan ett par blåa till ett annat dance cover. Jag är lite besatt med dans och bloomers nu, men det är sällan jag kan sy saker! <3

Jag diggar inte direkt spanska

Jag sitter och pluggar spanska inför min tenta på tisdag. Om jag klarar den blir jag av med spenskan för resten av mitt liv. Det är jobbigt att plugga, jag läser en bok på 70 sidor som jag ska förstå, jag fattar självfallet nada. No comprendo, porfavor. 

MEN plötsligt kommer min mamma in med en skål glass och jag blir superglad och nu ska jag plugga vidare, hon är så underbar *o*



Nog för att jag hellre skulle dansa eller sy nu, men jag får väl prioritera rätt saker då och då, för att hålla mig flytande.  När det är över ska jag fokusera på japanska, jag kommer nog snacka en dele japanska på min tenta tyvärr. Låt oss slå vad om hur läraren kommer reagera, jag röstar på att hon inte kommer bli imponerad.

Mitt första dance cover!

Här är videon på mitt cover till Ranias DR. Feelgood! Jag vet att det behöver finslipas, men det är ju mitt första cover. Det ska bli superskoj att titta på den här videon om ett år och se hur mycket jag har förbättrats. Jag antar att det skulle kunna räknas som ett nyårslöfte att jag ska bli bra på att dansa?

Men ja, hur som helst, här är mitt cover. Konstruktiv kritik är superbra btw, hinthint^-^




Hihi. Jag tackar Filip som hjälpte mig filma och fixade lokal att spela in i, trots att det var kallt där c':

Hittade bilder på min cosplay~

Jag hittade lite mer bilder på min Kirin-cosplay på facebook. Jag vill verkligen fixa till den och sedan spela in något litet dance cover i den, det vore skoj.













 
Nu skriver jag vidare på saker som skedde i Japan. Aningen sent kanske, ごめね!


När vi alla besökt den stora Buddha-statyn gick vi vidare till den fina trädgården. Jag hade längtat efter att se en japansk trädgård men trodde faktiskt inte att den skulle vara så mycket att tala om. Men som tur var hade jag verkligen fel, den var superfin, mysig och vacker! Här kommer många bilder så ni kan se själva o=^^=o









Fridfullt rann vattnet, detta var ungefär precis när man kommit in till trädgården. Det var ingen annan där fetersom det var ganska sent, jag tror de skulle stänga för dagen snart efter att vi kommit it, för jag såg bara några munkar som vandrade runt och såg glada ut.


Jag älskar när marken är sådär lent mossig. Som en skön säng man bara vill lägga sig ned på och sova <3


Gud. vad. SÖÖÖÖTA. 


Såg först nu att den lilla poolen är formad som svastikan. Jag minns inte om jag såg det när jag var där (lär ju ha märkt det), jag tyckte det var fint^-^









Minns inte riktigt vad detta var, men stort som fasen var det. Enligt skylten lär det ju vara någon sorts bokhylla, jag har sett en liknande i ett japanskt tvspel jag har, fast i mindre format. Så ja, det är en sorts bokhylla där man kan snörra på hela skiten. Det måste vara tungt med tanke på storleken dock.



Trädgården bestod av flera separata plan, man fick vandra uppför trappor för att komma till de olika delarna. På den första delen var det de fina små vattenfallen och vattenhålen samt den fina mosslampan och de små stenfigurerna som ser nöjda ut (NJUUUU så söta de var). När man vandrade upp för fler trappor kom man till bilden med färgglada blommor och massor med stenfigurer, och sedan på den högsta delen där det fanns byggander att se fanns templen! 

Man kunde också ta en till trappa/gång för att komma högra upp, där fanns det fina blommor och växter, och man kunde få en otrolig utsikt över staden. 



Utsikten från högst upp, 本とにすごいですよ!^_^











NJUUUUU


Monalisa. Antar att det är växten som heter det?


Huset med bokhyllan som inte gick att vrida den dagen. Det var kul att skutta på stenvägen till höger, trots att jag redan varit vid bokhyllan gick jag in igen efter att ha kommit ned från utkikspunkten bara för att kunna gå på stenvägen.


Hur som helst, det bästa med den högsta punkten var inte blommorna, eller utsikten. Det var dessa motherfuckers:


TRAPPORNA! Gud vad jag älskade trapporna/gången. De var inte en vanlig trappa med många trappsteg, utan det var låga trappsteg som var långt ifrån varandra. 

Man kunde stå högst upp och sedan bara SPRINGA/SKUTTA ned för trapporna av glädje, hela vägen ned till templen. Gud vad det var skoj. Typ "wiii här kommer jag, jag bara existerar och spriiinger".

Jag säger med stolthet att det är en av de saker jag saknar med Japan, just dessa skojiga trappsteg. De finns i Sverige med såklart, men jag har inte sett några inom räckhåll för mig :c
Nu belv det långt igen, så det får bli en del fyra också! Då vandrar jag in i en grotta och ser katter. Katter. Katter. Grottor. Men katten var inte i grottan. Grotta.
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.