Results »

Jag har äntligen fått några fler bilder på min Zexion-cosplay! Dock hade jag tappat bort skorna, så det blev... ve och fasa, det blev jumpaskor. Men whatever, så är det.






^Zexion's got a big ego~

Inte särskillt proffsiga foton (eller miljöer för den delen), men jag orkade inte ge mig ut på jakt efter bra foto-platser.
Fotografierna tillhör mig, så jag skulle uppskatta om du meddelar mig innan du snor dem. Yeah, seriously.


"Roger that, kami-sama, I won't take the pictures. Even though I'm the one in them... *mrr*" (fyfan vad läskig min hals ser ut... e.e)

Fotoprojekt

Har fått en skoluppgift (bild och form) där jag ska ta ett foto med temat "identitet", som även väcker debatt.
"Det passar ju mig perfekt!" tänkte jag, och fick genast massor med ideér! Jag håller ju på med min Belphegor-cosplay, och han är ju prins, så mitt tema ska vara Sverige avskaffar monarkin.

Först tänkte jag köra med att han blev arbetslös och fick jobba på burgerking (en prins som jobbar på burgerking X3), men hur ska jag kunna klä ut mig till burgerking-anställd, och låtsas jobba där, utan att de sparkar ut mig? Exakt, det kan jag nog inte. Så jag bytte idé;

En prins som sitter på marken, med tiaran i ett löst grepp i handen, och en svensk flagga under. En hand som har ett fast tag om flaggan görsöker dra bort kronan. Prinsen har förlorat sin identitet.

Ingen aning om det är bra, men det återstår att se^^; Slår vad om att bildläraren kommer vilja mörda idéen helt T_T


...Jag börjar bli lite besatt av min cosplay...No good.

International cosplay-day!

Idag var det international cosplay-day, men jag cosplayade inte TT_TT  (international cosplay-day är en dag om året, då folk från hela världen cosplayar)

Jag övervägde faktiskt starkt att ta min Zexion-cosplay till skolan (svart kappa, bok och blå peruk), men eftersom att jag hade otur och hade skolfoto just idag, så kunde jag ju inte cosplaya. Eller jo, jag hade väl kunnat om jag hade velat. Men jag var inte så sugen på att synas i skolkatalogen som Zexion, och inte Sofie. Dessutom hade folk inte känt igen mig... :c Meh, jag har alltid otur.

Men det var vääldigt kallt i skolan idag, så den svarta kappan hade nog varit behändig!

Nåja, nästa år, då jävlar ska jag vara Belphegor! 8D Tvivlar på att folk kommer känna igen mig, men det vore ju enbart awesome!


Bild från tythecooldude06 @ deviantart.

Peruk införskaffad

Har nyss köpte en peruk från ebay! *squeel*

Jag har börjat sätta igång med min Belphegor-cosplay (tiaran är nästan klar), så idag köpte jag en peruk!^^ Den kommer nog om en-två veckor, ska bli så kul att få klippa och styla den!





Vad tycks, passar den? :'3
Jag är en riktig liten tecknar-nisse! Men de flesta bilder jag tecknar är i svart-vitt, efersom att jag inte har markers eller liknande pennor som används vid färgläggning :c
Men eftersom att min dröm är att bli en känd serie-tecknare så tecknar jag en hel del ändå. Dessutom gillar jag svartvita bilder bättre, åtminstånne när det gäller manga.

Men till meuwcon03's tecknartävlinng med temat "öst möter väst" så målade jag faktiskt en bild i färg! O_o Så jag tänkte visa upp den, samt enn annan som jag tecknade någon gång i sommar.


Det syns inte bra på bilden (I blame the scanner), men Nalle Puh står faktiskt på blåa moln. De finns även under Koffing Koffing. Och tårtan och sockerbitarna var skuggade, men det syns inte heller bra här (även kafekoppen).
Tema: Öst möter väst


Den här syns det ju nästan inget på. Den är faktiskt okej scannad, men bloggen verkar förstöra den... Anyway, den föreställer min egna karaktär Eli. I pratbubblorna står;
"What am I supposed to do with this?"
"Just throw it back already! Jeez...

Ny kategori skapad, "teckningar och skisser"!~ 8D

Fullmåne igen! I think...

Det är fullmåne ikväll igen, right? För det var det igår, så det är ju skummt om det är det igen, men det ser iallafall ut som det...

Jag vill ligga ute i gräset och bara titta på månen...Ligga där och titta, stänga ögonen ibland, och bara tänka. Samma sak med stjärnklara nätter... Men det blir aldrig av, dunno why.

Men det är så väldigt vackert! :'3



Av någon anledning börjar jag alltid tänka på "andra världar" under fullmåne. Funderar om det finns andra världar, eller bara andra bebodda planeter...
Jag önskar verkligen att andra världar finns, även fast jag kanske aldrig kommer kunna se dem... Så vill jag veta att de finns.
Fast det är ju mycket skönare att kunna fundera över det, än att få veta att det kanske inte finns.

Vid nästa fullmåne ska jag verkligen försöka ligga ute i typ 15 minuter, och bara titta på månen.

Vad skrivs i min Death note?

Ja, vad skrivs egentligen i min death note? No one knows, except for me that is. How silly, of course I have to know, since I'm the only one writing in it. Something else would be weird. 
Så...Vad finns i den?



Smarta planer för världsherravälde?
Namnen på folk som jag hatar?
Namnen på random brottslingar som borde dö?
Inköpslistor?

Inget av dem. Jag använder den faktiskt för att skriva japanska fraser! Jag försöker skriva så fint som jag kan, iom att jag faktiskt skriver i en Death note! 8D




Lookin' good, huh?


Men jag skriver inte bara japanska fraser, jag skriver även random fakta som jag hittar på internet. Hitills har jag bara skrivit om "the six realms of exsistence", dvs de sex huvudsakliga reinkarnationer (pånyttfödelser) människor kan uppleva som buddister.
Jag är inte buddist, men jag tyckte att det var väldigt intressant, så jag skrev ned lite om det. Jag kommer skriva ned mer i framtiden, men vill bara ha intressant information i den, så jag väntar med att skriva något tills jag hittat något riktigt intressant.
 

Jag blev faktiskt bekant med de sex portarna genom animen "Katekyo hitman Reborn", när Rudoku Mukuro berättar pyttelite om dem under sin fight med Tsuna. Sen kollade jag vidare på internet^-^


Så DET är vad som finns i min death note :'3 Det hade ni inte anat, njuhuhu~~

Final Fantasy-wallscroll!

Jag fick en wall-scroll under Meuwcon03 (eftersom att jag var en av de 50 första som köpte en tröja). Sen tog någon min fina scroll, men Gustav, som jobbade i båset där scrollen fanns, gav mig en ny! Jättesnällt, jag vart så glad! :''3

Visst är den überfin?^-^

The weirdest thing...

...happened today!

Jag sitter i skolan och pluggar i lugn och ro, när en tjej plötsligt kommer fram till mig och frågar om jag känner någon som heter Linnéa. Jag svarar nej, varav hon ger mig en lapp med ett telefonnummer och säger "hon skulle vilja fika med dig"! And I was like "whuuut? O_o"
Jag tar iallafall emot lappen och har messat henne, så får se vem det är. Lite småkul X3

Och sen när jag kommer hem har jag fått brev från min japanska brevvän, och i kuvertet låg ett vykort på Mt. Fuji och ett gäng kossor! And yet again, I was like "whuut? O_o"

Yeah, it's been a weird day. A weird day indeed...


Dålig bild, tagen med mobilen.

Hotel

"I heard babies crying, I watch them grow...
They'll learn much more, than I'll ever know
And I think to myself, what a wonderful world."


En av de bästa one-shotsen jag någonsin läst, nej, den bästa, heter HOTEL. 41 sidor, vare sig action, romance eller comedy. Bara ren reality. Jag har nyss läst igenom den för andra gången, och det är helt omöjligt att inte tänka efter när man läser den.

HOTEL handlar om världen. Eller rättare sagt, världens öde, långt efter att vår art, och hela planetens alla arter har dött ut. Vi människor skapade ett litterärt levande helvete, när planetens temperatur ökade till 270 C.
Man bygger en "ark", som skickas ut i rymden, till en galax flera miljoner ljusår bort, i hopp om att kunna vara där.
"But this ark will not be able to save those alive today, nor those yet to be born. It will be able to save human DNA and a record of our sivilization."
På jorden byggs även ett torn, även det tänkt att bevara DNA. Men...Inte det männskliga. All DNA, förrutom männsklig.
Varför? Jorden kommer inte återupphämta sig, och DNAt som samlas kommer inte kunna användas. "The tower will bear responsibility for mankind's mistakes, that's all."

Detta torn kommer sedan att kallas för ett hotell, eftersom att DNA förvaras där.

Genom hela mangan följer vi datorn, den artificiella intelligensen som fått namnet Louise (Armstrong), genom miljontals år, där han skyddar tornet, reparerar det, och utforskar planeten genom sändare han bygger och skickar ut. En smart dator med andra ord. Jävligt smart. Men efter flera miljoner år börjar han att förstöras.
Vi följer ödet som följer planeten, långt efter att männskligheten sedan länge dött ut. Vi följer något som inte förrändras, något som inte tar slut.



Det här skulle bli en reccension av mangan, men det är mycket roligare att låta er läsa den och sedan tänka själva. Om jag reccenserar den blir ni automatiskt påverkade av mina tankar, och inte bara era egna. Så läs mangan, och tänk efter; hur lever vi idag? Hur kommer vi leva om flera tusen år? Kommer vi leva? Och varför/varför inte?

Vi lever idag, tänker på framtiden, och vill förändra. Men förändrar vi den åt rätt väg? Jag tvivlar på det.

Jag ska dock avsluta mitt inlägg med att ge den poäng;

 10/10.

Den bästa oneshoten jag någonsin läst.

Öronchecken!

Affischen ligger på min säng och kom aldrig upp, så bilder på den kommer imorgon. *ushishi~~*

Men jag har två random bilder på mig! Jag skulle se om mina nyaste öronpiercingar krånglade eller inte, så jag fotade öronen med webbkameran! X3





*asgarvar* Men yeah, I look funny. Notera min übercoola Meuwcon03-tröja! Det syns inte på bilderna, men det står faktiskt "I <3 cosplay" på den!^-^

Halo 2 OST- unyielding

Många låtar på senaste tiden, men whatever! 8D Älskar alla Halo-soundtracks, men speciellt denna! :'3





Och btw, vissa vem som sätter upp en asfin final fantasy 7 wallscroll just nu? Och två katekyo hitman reborn planscher? *hinthint* Visar bilder senare ikväll när alla andra tavlor är omflyttade.

[I ett stort, stort, stort vatten~]

"Det är djupt och mörkt och skrämmande, så läskigt och så främmande...och ruskigt översvämmande. Det stora vattnet."


"I det stooora vattnet~"

Zexy cosplay

Under Meuwcon03 cosplayade jag Zexion under lördagen. Men det var så varmt, så som jag nämnde tidigare så hade jag inte kappan på mig. Det ledde ju till att det inte var någon som fotade mig (vem vill fota en cosplayare med halva cosplayen av?), vilket sög, för jag hade velat ha en bild på mig i min cosplay >.< Nåja, så kan det gå.

Jag åker iväg med min skolklass till falun under vecka 47, så om jag har tur så kanske någon av mina vänner vill hänga med ut i skogen för att fota mig! 8D (troligen inte, men man kan ju hoppas...)

Här är två bilder på min cosplay från Närcon09.

Jag är den Zexion som står till vänster 8D Man ser det inte på den lilla bilden, men mitt synliga öga ser skitläskigt ut!


Samma här, jag är den Zexion till vänster.

http://konventsbilder.se/image/show/11954#large-image

Seriously, läskigt öga! D:

Manga och internet...

...Är ingen bra kombination. Iallafall inte när ditt internet inte vill fungera! Jag försöker läsa manga online, men när jag läst en sida så lägger internet av. Det börjar funka igen, men samma sak upprepas om och om igen.

Anyway, jag läser Fuan no Tane (seeds of anxiety). Har redan läst den, men läser om, eftersom att den är så bra. En skräckmanga, men 'småberättelser' på 1-6 sidor. Trots att kapitlen är så korta så är de faktiskt riktigt bra! Det finns dessutom många kapitel tillgängliga online.



Nej, nu ska jag sova, har utvecklingssamtal med skolan imorgon vid 09:00! Crap, gotta get up early...

"En dag är du glad att du är du"

Jag har ännu en av mina "Disney-perioder". Dvs att jag sitter och knarkar sönder gamla disneylåtar (inte de nya dock, dem suger hårt).

Det börjar alltid med att jag lyssnar på en, sen en till, och en till^^; Men jag brukar alltid fastna vid en låt, som jag sitter och lyssnar på mer än de andra. Förra gången var det Go to the distance (Herkules) och nu är det Son of man (Tarzan). Även Two worlds (Tarzan) Tror att jag lyssnat på den första över 20 gånger bara idag! Konstigt nog får jag oftast dessa perioder efter konvent...Eller bara på random.

Är jag den enda som får skumma ryck och måste lyssna på disneylåtar?...O-o


Jag älskar den! Den svenska versionen är så mycket bättre än den engelska~ 

I have returned from Meuwcon03

Meuwcon är över!! D: Awesome konvent, trots att jag måste bättra på de sociala egenskaperna och fixa mer kontakter... *heh*

Jag åkte dit med min cosplaygrupp, jag var den enda som sov i sovsal. Jag hittade faktiskt en jättesnäll tjej att sova med, så sovsalen var kul! Hade lite otur och separerades från henne under lördagskvällen, så fick gå till sovsalen ensam då, men det gjorde inte så mycket.

På fredagen kom jag och cosplayggruppen till konventet sent, trots att vi hade anlänt till stockholm redan på torsdagen.
Stockholm är ett rent helvete att åka bil i, tog oss två timmar att hitta till Nacka där vi skulle sova (!). Men på fredagsmorgonen blev det strul med cosplaykostymer och liknande, så vi anlände till konventet runt 19:15. Då sprang vi runt och snackade med kompisar, spelade lite tvspel ochflummade runt^^ Senare på kvällen lyssnade vi på en kompis' föreläsning om hur man bygger cosplay-kostymer av skräp! han heter gustav, he's awesome, byggde en hel iron man kostym för 600:-!

Under lördagen skulle jag cosplaya Zexion, men det var så otroligt varmt, så jag sprang runt i min peruk, med mitt Lexicon och i shorts. Min kappa fick ligga i garderoben. Jag käkade en banan till frukost (yummy, yeah) och en liiiten macka till lunch. Sen åt jag inget mer förens 11 nästa dag, jag trodde faktiskt att jag skulle svimma av blodsockerfall, men nej, jag var pigg och glad :3 Förvånande, eftersom att det var skitvarmt!!

Klockan 13:00 på lördagen var det dags för min cosplayflashmob! Så fem minuter innan gick jag igenom med Gaara vad han skulle informera deltagarna om, min röst är för liten för att höras långt ju :<
Planen var att avguda en colaburk. Därför kallade vi planen för "Colaburken", smidigt va? Vi drog alla till Gullmars plan (förvånande nog var det över 70 pers som joinade, vad förvånad jag blev!), och en efter en/i små grupper gick vi fram till colaburken som stod placerad. Vi blev helt till oss, ringde våra föräldrar, fotade, och föll ned på knä för att tillbe burken. En av deltagarna tog initiativet att avgera ledare, och sa till oss att "Ingen rör COLABUKEN! Burken är allt, ni är inget!!".

När vi gjort detta i några minuter tog Gaara colaburken och slängde den, vilket resluterade i att alla fick panik och kutade iväg igen!

Folk som inte var med på flashmoben samlades runt oss för att se vad vi gjorde. Vissa tittade t om ned i papperskorgen som burken slängdes i för att se om det var en speciell colaburk! 8D

Det var jävla varmt, men jag sprang trots det runt i min Zexion-kappa i några timmar. Funkisarna sprang runt med vatten till alla varma cosplayare <33
Jag träffade även en snäll Hibari-cosplayare (Hitman reborn) som kom från London, men bodde i Göteborg. Hon gillade att snacka engelska mer än svenska, så jag snackade engelska med henne^_^


Under söndagen var jag trött, men spelade Resident evil 5 (dog på en gång, jävla afrikanska zombies) och sedan twister!! Spelledarna var sadister.
Jag sålde även lite grejer vid besökarnas bord, och fick allt sålt! *money-sound*






Dolfies^-^ Och förvånandsvärt nog de enda bilder som jag tog.

Ändrade meuwcon-planer

Istället för att åka tidigt imorgon så åker jag till stockholm redan ikväll! Fick erbjudande igår kväll från Emm i min cosplaygrupp, som frågade om jag ville haka på^^ Så ikväll vid 22:00 drar vi iväg, och sover hos vänner i stockholm!

Först var det tänkt att vi skulle sova hos Pernilla (också från cosplaygruppen), men hennes föräldrar ändrade sig i sista minuten, så vi splittade upp oss i två grupper, varav jag sover med två Sofias och en Selma 8D *alla namn börjar på S, it must be fate!*

Så ni får ha det så skojigt, vi hörs efter helgen!

Furries and quad-suits

I just discovered the awesomeness of furries! And quad-suits!

Efter att ha kollat runt ilte på nätet hittade jag en online-shop, länkad till en dA-sida, full med helt otroliga furry-dräkter och quad-suits! Trots att jag inte är så intresserad av furries (tänk vad varmt det blir innuti en sådan där dräkt...) så vart jag helt förbluffad över hur snyggt gjorda dräkterna var!

Synd bara att det kostar en hel del att få en gjord, vart väldigt sugen på att ha en, bara för att de ser så häftiga ut! Men det är inget jag skulle köpa, inte ens om jag hade råd.

Kolla bara in dessa dräkter;


Furry är en djurdräkt som går på två ben, medans quad-suit är när den går på fyra ben. Man måste förlänga armarna med styltor för att inte få rygg-och vristsmärtor. Man kan faktiskt springa runt med någon på ryggen medans man är i en quad-suit! O_o



Jag rent utsagt älskar den översta! *drools* Jag ska faktiskt prova att sy ett par tassar, det verkar skojigt. Men kommer aldrig försöka mig på en hel dräkt, det är skitsvårt! Och så måste man installera en fläkt om man inte vill svettas så att man glider ur dräkten X'"

Liten länk till hennes webbshop, awesome dräkter!

http://www.beastcub.com/apps/photos/

Meuwcon-peppen!!

Meuwcon på fredag! PEPP!

Min Zexion-cosplay är klar (bara lite finslipning på boken kvar). Och över 50 pers som joinar flashmoben jag arrangerar! Räknar med att det blir ännu fler, eftersom att vi får sätta upp reklamlappar på konventsområdet^-^ *wiihii*

Jag ska slå på mina sociala egenskaper och skaffa massor med nya vänner! Vore awesome om det blir någon från västerås, så att jag kan ta coslpay-foton med någon. Mina icke cosplayande vänner vill inte ta med mig Dx

PEPP! Hoppas att jag hittar till sovsalen...

Topp 5 skräckspel

Alla gillar vi ju tvspel, eller iallafall dem flesta. Jag själv gillar skräck-tvspel mest av allt. Att sitta uppe sent på kvällen, intill småtimmarna, och ha helt mörkt i rummet samtidigt som man försöker luska ut vart man ska gå härnäst. Att krama om kontrollen hårt och fixa mer ammunition till sin pistol. Men framför allt; skräcken.
Så här är min topp 5 lista på de skräckspel som jag gillar, och som, frankly, man inte vill spela, men som man ändå spelar. Because it scares the shit out of you.


5. Haunting ground
Att springa runt i ett stort slott samtidigt som du flyr från den läskiga Debilitas, som är...stor som ett hus och mentalt handikappad, och Daniella, en humanoid som inte känner smärta eller glädje, är inte precis en tripp till godisaffären. Dock måste jag säga att man vänjer sig efter en bit av spelet, och då är det inte så läskigt längre.

"Watch out, she's got a big piece of glas!"

4. Resident Evil 1- remake
Säg vad ni vill, men remaken är faktiskt läskig. Jag är inte ett så stort Resident Evil fan, men jag diggar känslan av att man ständigt är jagad. Oavsett vilket hörn du gick runt var det en zombie där! Och vem fick inte lite panik när man insåg att man bara hade fem skott kvar och nästan var helt omringad?

"Shit, I don't wanna kiss you!"

3. Clocktower 2
Bara för att jag inte har spelat ettan, och scissorman ser bara fel ut i trean. Tajt cirkusdräkt, not leaving much to the imagination... Men gah, vad man önskar att Jennifer sprang fortare...

"Having associative identity disorder sure isn't funny, I've got a headache."

2. Silent Hill 2
Groteska monster, en stad utan återvändo, och...Pyramid head! Silent Hill 2 skrämmer skiten ur en, speciellt pyramid head, som vägrar ge upp. Stackars James, som i jakten på sin bortgångna hustru, måste ta sig igenom Silent Hill, samtidigt som han slåss mot monster som skapats ur hans egna, skuldfyllda huvud.
"Welcome to Silent Hill, enjoy your stay. Forever."

"I'll kill you when I'm done raping and brutaly killing that nurse over there."

1. Project Zero 2- Crimson butterfly
It's back, it's scary; and we love it. I Project zero 2 följer vi systrarna Mio och Mayu som har blivit "spirited away" till All Gods village. En by som försvann från kartan för flera hundra år sedan. Spöken med avslitna armar, brutna nackar och med rep runt hela kroppen, allt finns. Inkluderande en gammal japansk förfallen by, som du verkligen vill ta dig ut ur. Läskigast av allt är Kusabin (the rope man) och Sae Kurosawa, båda offrade i en av byns ritualer.
Här snackar vi överlevnadsskräck, speciellt eftersom att ditt enda vapen är en kamera. Japp, en kamera, som du använder för att fota spökena. Desto närmare de kommer, desto mer poäng får du. Det är verkligen mitt favoritspel, trots att jag kan det helt utantill och det inte längre är så läskigt (man slutar bil förvånad när man spelat igenom det fyra gånger).

"Why kill?"

New project; Belphegor!

Jag har ett nytt cosplay-projekt som det verkligen kliar i fingrarna av; Belphegor från Katekyo hitman Reborn!


The tiara wearing guy^  Av någon anledning fick jag komplimangen "du påminner om Bel!" från en kompis, så det är ju positivt! Vetefan om hon menade till utseéndet, eller...personligheten. Men jag är ju inte galen O_o"

Har velat cosplaya honom sedan ett år tillbaks, men aldrig kommit till skott^^;
Men efter Meuwcon så sätter jag igång! Har letat runt på nätet efter en likadan tröja, men hur mycket jag än letar så hittar jag ingen! De fanns överallt förrut (kanske inte grön, men randiga tröjor) men inte nu längre, skumt...
Och jag tänker inte köpa en grön tröja och måla/trycka ränderna själv, det är svårt nog att trycka mönster på kläder som det är, med strykning, flera lager etc. Men ränder är extra svåra, eftresom att ränderna måste gå rakt, och det är svårt att kolla om de verkligen går rakt när tröjan aldrig kan visas i 100% utvikt läge. Så det är något som jag helst undviker.

Übersmart planläggning av material och tekniker;

- Skorna gör jag nog med boot-cover (har sett flera online, men de kostar alla över 60$, vilken jag inte vill betala X3)
- Jackan kan bil lite knepig, men om jag modifierar ett mönster till en regnkappa (för män) så går det säkert. Alla medlemmar i Varia (lönnmördarstyrkan som Bel är med i) har ju likadana jackor, så jag kan kolla på de andra medlemmarna som referens.
- Tiaran ska göras med en sorts form-lera, fast antagligen blir det för svårt för mig (har aldrig arbetat med formlera förrut) så jag kanske abra gör den av en paj-form. Sätter fast kammar på sidan, för att hålla den på plats på huvudet.
- Peruk från Cosworx.
- Knivar av lera, eller eventuellt förstärkt kartong. Om jag har tur kanske jag kan be pappa om hjälp, isåfall blir de av metall. Måste se upp så att det inte blir slipade, jag vill inte få polisen på mig... :c
- Bältet blir av lera.
- Ringen kanske jag kan köpa på Meuwcon, annars ebay.


Han är verkligen min favoritkaraktär från 'Reborn!', helt psycho, men ändå amusing, jag ser verkligen fram emot att få cosplaya honom! Om jag har tur kanske jag hittar en Gokudera-cosplayare på något konvent, och så kan vi ta fighting-bilder :3 Eller en Marmon-cosplayare som jag kan trakassera~


Jag kör med manga-versionen, så tröjan blir grön/svart-randig, inte lila.

Lexicon of doom

Jag har arbetat på mitt Lexicon till min Zexion-cosplay som jag ska ha på Meuwcon. Färgen som jag använde sist var ju inte bra, som tidigare nämnt.
Hur som helst, målade lite med färgen, och fick inte riktigt det resultat jag väntat mig. Färgen var lite rinnig, så den slank in under tryck-mönstret jag hade gjort... Så framsidan ser inte bra ut, återstår att se om jag orkar göra om den igen, men tvivlar faktiskt på det. Ska måla tunnare lager på bokryggen och baksidan.



Argh, det ser INTE bra ut! D: Paint...everywhere... Dålig bild, tagen med mobilkamera, but it's not like I care.


Sen tipsade Emm i min cosplaygrupp mig om ett sett att få den att bli mindre lackig i färgen (dumma jag hade tydligen köpt lack-färg, och inte vanlig...);
Man duttar potatismjöl på färgen när man målat ett lager. Provade på ett papper, det blev ganska bra, men svårt att få rätt mängd mjöl, så vet inte om jag ska använda det, iom att det jag målar är så litet^^;
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.