I'm still alive. Aaanyways, det var en hel del som tjatade på att jag skulle bli aktiv igen, så jag får väl bli det.

Idag är det lite lagom regnigt här i Västerås, med gråa moln lite överallt. Perfekt väder för att sätta sig vid tv:n med handkontrollen i handen och den gamla Xboxen påslagen. "Här ska spelas Project Zero 2!"
Japp, jag älskar att spela Project Zero 2 under regniga dagar. Varför? Därför att hela spelet är så mörkt och grått så det blir perfekt känsla när det regnar!
Satt nyss och spelade igenom en av mina nyare spelomgångar, är för närvarande på kapitel 4 (forbidden ritual), jag är lycklig. Dock är det synd att jag har vant mig ganska rejält (dvs att jag kan spelet i stort sett utantill, inkluderande när, var och hur man blir anfallen), så det är inte lika läskigt som förrut, men än så länge kramar och fortfarande handkontrollen ganska hårt~ Jag vill fortsätta på min sparning som är i fatal-mode, but those damn mourners are tought! Dessutom dör man ju om de tar Mayu en gång, vilket dem alltid gör.
Jag har faktiskt trean, men det är så drygt att spela! xD

Skulle faktiskt ha köpt project zero 1 för några dagar sedan, men vann inte auktionen på tradera, får hoppas på att en ny chans dyker upp. Dumma GAME har ju sällan pz-serien TT__TT




PORR! 8'D