Results »

Dollarn är låg!

Nu när dollarn är nere i ett relativt (allt är relativt) lågt pris nu så är det ju ett perfekt tillfälle att köpa Ico från ebay! :3 Det finns många som säljer det just nu, men mest den amerikanska versionen, som har en skitful boxart. Jag vill ha den underbara europeiska versionen.



^Like, seriously, en av de fulaste boxarts jag sett >.< Spelet brukar ligga på runt 41$, vilket i nuläget är runt 296 kr! Dummt bara att mamma är i Spanien, och pappa säger att jag inte får köpa förens hon kommer tillbaks...
Men om jag köper nu, så kan jag inte buda på auktionen som slutar nästa lördag...Fast den är redan uppe i 360:-, så antar att den jäveln kommer komma upp i över 1000:-. *suck* Bara för att den är helt perfekt, men jag vill inte betala över 750 för det, det vore FÖR dyrt... Eller så blir det en födelsedagspresent. *glödlampa över huvudet*

ICO

Jag snubblade över en video på youtube för några dagar sedan, med klipp från ett tvspel kallat ICO. Jag vart helt kär i spelet (som vanligt när det gäller mig och spel), trots att jag inte har någon aning om vad det handlar om, förutom att man spelar som Ico som ska ta sig ur ett slott med någon tjej.

Jag stack ned till GAME idag för att köpa det, men kassörskan informerade mig om att de inte fått in det på jättelänge, och att det är supersvårt att få tag på! D:

Men tur som jag har hittar jag det online! Den europeiska versionen (som det inte gjordes så många utav) med pappersförpackingen i bra skick, manual och de superduper-ovanliga 4 sammlarkorten, som också är i bra skick! Jag måste ha det! :'D Bara att hoppas att jag vinner auktionen, sen tillkommer ju frakt etc, men jag ska ha det! Det blir en förtidig födelsedagspresent :'3


Fin boxart, till skillnad från us/uk-versionen som ser hemsk ut! Yay för ICO :3

watashi wa e wo kaku noga suki desu!

Alltså, "Jag gillar att teckna!"^-^
Waiwai, jag har insett att jag tecknar i två olika stilar; två helt olika stilar!

Den ena är "Highschool ot the dead-stilen", så huvudena ser ut som de från highschool of the dead, bara inte lika stora bröst och liknande kroppsdetaljer. Ganska lätt att rita med andra ord, fast har fortfarande problem med fötter och vissa poser.

Den andra är "Model"-stilen, en väldigt vacker stil (en fantastisk manhwa vid namn Model är tecknad i en sådan fin stil). Älskar den, fast den är så satans svår att rita T_T Men det går bättre och bättre!

Jag ska visa bilder när jag tecknat lite till 8'D

Frågan är bara om det är bra att jag tecknar i två olika stilar, eller om jag borde hålla mig till en...Men jag kan inte, båda stilar är så olika, så de kan inte jämföras!

Rebbelisk prins

Har börjat arbeta på fotoprojektet som jag måste göra! Tvingade med mig mamma ut och fotade lite, det vart ganska bra^-^ Fick lite kritik från bildläraren, så ska ut igen om några dagar och fota lite till, njuhuhii~







Och så några close-ups! :'3


Blått läppstift, bohaha!



Nej, nu får det räcka med bilder! Måste byta ut kappan mot en kavaj dock, eftersom kappan får tiaran att se ut som en accesoar till stilen, och man missar att han är kunglig. Fast jag ser inte ut som en kille, men jag kan inte sminka mig så bra D:

SHINee-Lucifer danslektion!

Jag måste hålla en idrottslektion för ett gäng sexor om några månader (de som, i min skola satsar på MVG i gympa måste tydligen hålla en lektion), och har hittat en partner att hålla lektionen med!^^

Jag föreslog att vi skulle ha en danslektion, eftersom att
1. Ingen av oss kan dansa, så om vi lyckas så får vi ju verkligen extra credit!
2. Bra sätt att visa ledarskap
3. Att dansa är skojigt! *njuhuhu*


Men diskodans är ju så...ursäkta, men det är så satans tråkigt. "Shake your body, yeah, yeah!" Nej, fy. SÅ jag föreslog koreansk dans. Det nappade hon på, eftersom att det "verkar ju jätteskojigt".

Har letat efter en bra dans att lära de stackars sexorna, om min kompis från USA tipsade mig om en dans, som jag älskade! Låten var dessutom riktigt bra, men jag vart helt kär i dansen.

SHINee- Lucifer


Har lärt mig fram till 00:16, sen kommer det satans svåra (ser ju ut som en robot-kollibri x3)... Men jag ska kämpa på, så att jag kan lära min partner dansen, och sedan ett gäng sexor! Har planerat att lära sexorna fram till 00:39.

Jag dansar som Taemin, han i randiga tröjan som ser asweird ut. Alltså kommer alla sexor att få lära sig hans dans, de har nog inte koordination nog att lära sig olika 8D (och jag har inte tålamodet att lära dem)

Jag surfade runt lite på cosplay.com's forum, när jag stötte på en länk som ledde till detta;



Ni ser rätt. Det är Tron's motorcykel från Space Paranoids!
Bara i real size, och till salu. Snacka om att man börjar dregla, den ser helt perfekt ut! "Best. prop. ever!"
 Det enda som får en att sucka tungt och inse att man aldrig kommer äga den, eller köra runt på den, är priset. 35 000$ (runt 350 000 kr). Som hittat för en motorcyckel. Ja, som fan, när vi snackar om en replika från Space-paranoids, som dessutom är fullt funktionsduglig (du kan alltså köra runt i den, men förarbevis medföljer inte. Attans, du måste skaffa körkort själv alltså. Damn!)
Sen får vi ju inte glömma att polisen inte skulle gilla dig om du körde runt med den.  Jo, de skulle nog älska dig, så tuff som du skulle vara. Fast du skulle fortfarande få grova böter, åtminstånne om du inte har körkort. Men alla vet att Tron inte har det, och han får inte böter! *mrr*
Men den går att köra, så om du skaffade tillstånd så är det bara att rulla iväg på den, och glänsa som den tuffing du är.

Såg att den inte är till salu längre, det tillverkades fem st, i fem olika färger, som är sålda nu. SUPRISE.


"Brumm-brumm, away!" tänkte nog den första köparen.

Bel's tiara!

Har gjort klart Belphegor's tiara (för ett par dagar sedan tbh)! Efter att ha skissat upp den så upptäckte jag till min flrskräckelse att jag gjort anime-versionen, när jag skulle gjort manga-versionen T_T Så jag skissade upp en ny, som vart bra. Hittade instruktioner på youtube, kommer att skriva ett inlägg med videon, samt en kort tutorial utifrån den, så att andra kan lära sig. Det blir väldigt snyggt, om man bara är noggran!


Mangaversionen. Vart dock inte helt nöjd, ska nog göra om den, nu när jag är på med limpistolen!


Anime-versionen. Har inte limmats fast på ett diadem än, så är för närvarande bara en bit lim med färg på.
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.