Results »

Zexions last details

Har varit nere på stan och köpt material till de sista detaljerna på min Zexion-cosplay som jag ska ha på Meuwcon! :3 Har ju haft den ända sedan förra årets Närcon (över ett år sedan), men har aldrig fixat kedjorna som hänger från halsen. Måste även fixa till boken, eftersom att färgen som jag använde går att skala av och göra en boll av, inte så ultimat, kan man ju påstå.

Men panduro hade ingen bra färg som biter på fakeläder, så jag gick till Zetterlunds leksaker, och vandrade in till Warhammer-hörnan. Svårt att tro, men färgen som de säljer där kan säkert fungera relativt bra (har inte provat än dock, men han som jobbade där sa att det kunde funka)! Köpte en vit burk och även en med silverfärg, så att jag kan måla på prismorna jag köpte på panduro.

Har börjat lite smått med att måla en testomgång på en av prismorna (sorgligt nog tar det 6 timmar för färgen att vara torr nog för att måla på nästa lager TT_TT), ska börja med boken imorgon. Om jag nu bara kan hitta min kniv så att jag kan skära ut mönstret! *mrrr*



Sådär ser min säng ut för närvarande, har kappan framme för att kunna kolla så att allt blir i rätt längd etc. Om man kollar noga på boken ser man att nästan all skrift är borta! :c Men det skall fixas~
Under kappan skymtar man min elgitarr 8'D


"Is that a mustache?..."
"Maaybe~..."
"Did you put a mustache...on Pikachu?" *rage*
"I'd say he looks cooler this way, ya know."

Det var en liiten färgburk... Så jag fick ta en liten skruvmejsel för att öppna den! *logiskt tänkande*

Too much otaku-ness for me, please

I admit it, I'm a bit of a nerd. Inget fel med det dock. Jag anser dock att jag inte är en otaku, jag har bara ett starkt intresse för manga. Men det finns ju faktiskt saker som är för "moe" och alldeles för otaku för mig, saker som jag inte ser någon mening med.

Ett strålande exempel på detta är livekonserter med japanska anime-karaktärer!

Visst, det låter ju skithäftigt, om det var riktiga människor som uppträdde. Men faktum är att i denna form av konsert används en tunn skärm för att skapa bilden av karktären, animera rörelser etc. Om du sett Gorillaz live så vet du hur det funkar, de kör med samma teknik.
Det som stör mig är såklart inte själva sättet de kör det på, eftersom att det är ett übersmart sätt att köra live på för personer som inte är så duktiga på det! Men när det enda karaktären gör är att stå och vicka på höfterna, vifta med armarna och kanske även en purjolök (Hatsune Miku), så fattar jag inte att man kan se på det i flera timmar i sträck utan att tänka "shit, det här blev långtråkigt...".

Visst, en kul idé, men jag tycker att det hade blivit ännu roligare om det hade varit t ex röstskådelspelarna iklädda coslpays som stod på scenen och sjöng, det hade blivit mycket mer inlevelse! Och skojigt, de är ju väldigt bra på sina röster!





Jag skulle iallafall inte betala dyra pengar för att få gå på en sådan konsert. Jo, det skulle jag nog faktiskt, om det var Varia från katekyo hitman reborn som uppträdde, dem har ju så coola themesongs. Speciellt Belphegors "Arashi no Ouji"! Yeah, nog skulle jag vilja se Varia uppträda live 8D *dubbelmoral*

Okej, det kan vara kul, men fortfarande lite för mycket otaku för mig.



"Ha, I don't understand what's with this pictu-...Fuck."


Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.