Results »

Skojsöndag^!

Idag har jag varit upptagen och haft skoj! Filip har varit snäll och filmat när jag dansat Dr Feelgood igen, denna gång utan de höga klackarna som jag ananrs kört i. De fick mina smalben att bli för långa och när jag då böjde på knäna såg det udda ut. 

Denna gång gick det bra, och jag ska ladda upp resultatet på youtube=^^=



Vi filmade vid en skytteanläggning, i en matsal som fanns där. Det var bord överallt som var i vägen, så vi flyttade undan dem samt de tillhörande stolarna och dammsög lite så mina knäskydd inte skulle skrapas sönder när jag dansade på golveligolvet. Jag dammsuger med stil.

Det var dock kallt i lokalen eftersom värmen inte var på, så jag höll mig i min jacka under städningen för att inte friselifrysa.


Sexy and I know it.




 









Filip och jag drog sedan hem till mig och mötte Lucas, Malin och Anna, vi (försökte) bygga en snögubbe.

Videon lägger jag som sagt upp på youtube ikväll^^ Nu ska jag spela tvspel.
JAG HITTADE DETTA BLAND UTKASTEN, HÄR KOMMER MER FRÅN JAPAN. SENT, MEN JA! Jag kollade vöer inlägget och såg att jag inte lagt in alla bilder (eller skrivit något alls), och OJ det var många som behövde läggas in. Så jag varnar för extremt många bilder, kommer lägga upp en del tre också med bilder från den fina trädgården vi besökte.

Mer bilder från Kamakura, samt en vidrigt spännande berättelse om hur jag blev bortglömd. 





Jag hade mängder med värdelösa 1 yensmynt (seriöst, du behöver en miljon av dem för att kunna köpa något alls, och det är sjukt drygt att räkna dem i affärer etc), så jag tänkte kasta några i "trälådan" på bilden och be lite. Jag är inte religiös, men det var en utmaning att se om jag kunde träffa. 

Inget problem, det verkade ju simpelt nog. Men NEJ, problemet var att 1 yensmynt nästan inte väger något alls. De fångades av vinden och flög all världens väg. Pinsamt för mig, för ja, jag missade ju extremt grovt. men hur folk med tyngre mynt kunde missa var för mig ett under, jag menar, bönelådan var ju inte ens långt bort. Noobs. Jag hade i alla fall ursäkten att mynten vägde för lite för att kunna kastas med över huvud taget. De är så värdelösa att du inte ens kan kasta bort dem ordentligt.


Japanska kråkor är ganska stora. からす (karasu) på japanska.

Efter att ha tagit ett tåg till en annan stadsdel tog alla en toapaus på stationen. När jag kom ut från toaletten var det inte en bekant själ i sikte, så jag insåg att de jävlarna hade glömt mig. Jag vandrade ut på gatan och upptäckte en skylt som informerade mig att det fanns två tempel i närheten. Ett av dem hade en fin trädgård, och det andra hade den stora buddhan jag tidigare nämnt ett antal gånger. Jag hade ingen aning om vart de andra var, de var lost in space, jag var den lille ensamma stackarn. Det logiska tänkandet sade dock tll mig att mina vänner skulle velat se den stora buddhan först, så i hettan promenerade jag bort till det templet.

Jag hade faktiskt rätt, för där fann jag dem. Det som gjorde mig sur var dock inte att de glömt mig på stationen (no sweat, jag hittade ju rätt), utan det som gjorde mig lite sur var att de inte märkt att jag saknades.

De hade märkt att de hade en bljett för mycket till buddhan, men inte att jag faktiskt var den som skulle ha den. Vilka jävlar! D:

Nu blir det BILDEEEER















Random personer sitter vid statyn, skoj.





Buddhan gick att öppna. Man kunde även gå in i den, för, om jag minns rätt, 20 yen. Det är mindre än två kronor, så jag gick såklart in. 


Så ser huvudet ut inifrån, det där är hans snygga frisyr. 

Om jag, än en gång, minns rätt så har Buddhan blivit reparerad någon gång, men jag är inte säker alls längre. Det var i alla fall väldigt varmt därinne, och för att komma in gick man nedför en väldigt smal spiraltrappa. Det var väldigt mysigt tros de andra människorna och värmen, som en lugn plats <3



Inuti hade folk dessutom ställt upp mynt. Jag har ingen aning om varfr, för jag kan ju inte japanska särskilt bra. Men det såg fint ut.

Jag hade rätt, den var visst reparerad en gång.






Jesper och Stina till vänster, Camilla längst till höger. あなたたちがいなくて、とっても寂しいです!:'c



På vägen från statyn till den andra trädgården såg jag ett fint dike.

Bortsett från det fina diket besökte vi en souvenirshop. De hade lite allt möjligt, men verkade tydligen fokusera på vapen. Ganska coola vapen, typ katakana, gamla pistoler, sköldar, klubbor och en hel dele bootleg figuriner. Det fanns en Monster Hunter-figurin, hihi. Jag köpte inget, eftersom det itne fanns något som  fångade mitt öga, men det var kul att vandra runt och kolla. 

Buddhastatyn var riktigt ståtlig, och trots att det inte var så mycket mer än den statyn där så var det riktigt kul värt att besöka den. Japanska kulturarv är alltid kul att se, de är så speciella. Jag förstår dock inte varför de gjorde Buddhan ihålig, det stod ingenstans. 

Jag är faktiskt lite orolig över att mitt minne ska bleka tillslut och jag inte längre kan måla upp hela miljöer, utan bara de bilder jag tagit. Jag kan fortfarande se hela miljön, alla butiker som jag gick in i och inte fick fota i, och modellera dem i huvudet som att jag går runt där, men jag lär ju glömma för eller senare. Det är ledsamt, väldigt.


Lösögonfransar

Jag har köpt två par lösögonfransar, eftersom min elaka katt åt upp mina gamla. Suck, men jag gillar de nya bättre, så det gör inget^_^





Yeeahhh <3


KAAAAAAAAAAAAATT. Kreativ beskrivning.


Dagen ska spenderas med att fixa mitt drakägg, det behöver något mer lager Gesso och glitter, sedan ska det målas! Jag vill även sy ett par bloomers och fixa mönster till en pälssak som jag inte vet ordet för. Sedan kommer brogänget hit och vi ska se på film och fula oss.
 

Planer för the jullovis

Under jullovet ska jag få saker gjorda. Känns som jag sa samma sak under höstlovet, men nu satan.

Jag vill göra kalrt mitt drakägg från GoT, plugga så mycket spanska att jag exploderar men klarar min tenta och ha skoj. Även spela in tre dancecovers om jag får tag på en kamera, och plugga japanska^-^

Idag började jag dessutom spela Haunting Ground, ett tvspel jag haft liggande sedan förra julen och alltid velat spela, men aldrig gjort det. Som vanligt med mig är det skräck, men det är riktigt kul!

Jag gillar att dansa. Hurrdurrr. Så jag dansade med Melwiin på min julavslutning. PONPONPON av Kyary.

Wihi^_^
 

Smärtan har gjort mig fri

Efter en lång tids krigande och kämpande är jag nu ätnligen fri från plågan. Min ork kommer inte sugas ur mig, min glädje kommer inte slitas från mig. Jag har nu snart jullov, och har inga fler uppgifter att göra (bortsett från spanskahelvetet).

FRIHET.

Men min frihet fick jag idag betala för. Jag begav mig till skolan för mitt sista matteprov, positiv och säker på att kunna fixa ett E. När jag väl börajt skriva provet, efter ungefär 30 minuter, råkar jag dock försiktigt stöta i bordskanten med mitt knä. En sådan försiktig stöt var det, men oj satan vad det gjorde ont. Jag msåte träffat en nerv eller något, för det gjorde sjukt ont och jag blev svimfärdig. Jag höll faktiskt på att svimma^^; Jag blev tvungen att nypa mig själv i kinderna diskret och hoppas att blodet skulle återvända till huvudet.

Nåja, jag är klar.

Här är vad jag haft för mig istället för att plugga:








Vissa gör ju vettiga saker med sin fritid, jag är en av dem. Notera att det inte är klart, och för er som inte ser vad det är så kommer det synas när det faktiskt ÄR klart. Jag måste köpa färg och målimåla^-^

Fotografering i går! <3

Igår hade Pyon en liten fotografering, tihi. Underbara Filip och Ica var fotografer, och vi hade riktigt kul! 

Denna gång var det inte hela maidcafét som deltog, utan enbart jag och en annan. Jag kan inte visa bilder än, men här är några back stage-bilder på mig (jag kan inte visa de andra back stage-bilderna än, men de kommer några dagar efter jul^-^) Alla är tagna av Filip!


Haha, jag hoppas verkligen Ica kan redigera bort min fula utväxt på bilderna...>.<








Favoritbild <3

Lilla, söta Anna håller upp utrustningen. BALANS!





Sitter och skriver ett kort manus. Undrar vad det användes till~


Ica är så ursöt *o* 

Satan, mycket bilder på mig, ha. Stort tack till Ica och Filip som hjälpte oss! Ica har en facebook-sida för fotografi förresten, här är den:
http://www.facebook.com/pages/Panda-desu-photography/321788001202144

Som sagt, fler bilder kommer efter jul när jag får släppa dem utan att avslöja saker^^;

Pssst... PyonCafé kommer till VinterNärcon! Kom dit?~
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.