Results »

Killer heels (för mig)

 Jag har skaffat klackar till Dr Feelgood! De är 11 cm, och för någon som aldrig gått i klackar är de ju hemska. De ser bra ut dock, mer än man kan säga om när jag dansar i dem.


Jag är en mes, förlåt mig. 

Jag ska träna hårt till på tisdag när jag ska spela in covret (eller ja, min vän Filip ska tekniskt sett filma), så då ska det se bra ut! :D Sen ska jag försöka fixa hela Opera och den andra låten jag vill göra cover på.

Vidare, knäskydden börjar ta form.


Man tager det man vill ta. Det är ett glasäpple som mamma har hemma, funkade ganska bra till att forma knäskålsdelen.





Läderfärgning här. Jag använder en svart läderfärg, men det läder jag har vill inte bli helt svart, bara mörkare. Nåja, det funkar nog i slutändan ändå.


Jag gjorde ett stort misstag här faktiskt. När jag färgade baksidan av lädret fick jag lite mer läder på vissa ställen, som visat på bilden. Jag insåg sedan att det ledde till att det läckte igenom det tunna lädret och blev synligt på framsidan. Sjukt fult. Jag lade på fler lager färg på framsidan för att täcka så gott jag kunde, men lädret var i princip mättat, så det fäste inte så mycket mer färg. Vid Mjölnirs ingraveringar det sög.


En katastrof.
Snart klar med en av skydden alltså, sen lär det andra gå riktigt fort när jag har snitsen och måtten inne. YEEEAH.


Dansare?

Nu drar jag igång igen, ett nytt satans projekt. Men vad kan jag göra, jag vill vara aktiv, tanken på att min utveckling bara avstannar är förskräcklig. Jag måste göra något skoj,

Jag ska börja dansa!=^^=

Japp. Jag ska starta en youtubekanal och ladda upp massor med covers på olika låtar, mest k-pop och j-pop, men altl eftersom ska jag även göra egen koreografi till lite hårdare låtar. Och jag ska klä mig nordisk/vikingainspirerat. Eftersom jag tänkte att det finns så många dansakanaler redan, så jag vill göra något speciellt, och vad är då skojigare än att jag får sy egna grejer i läder, päls etc och samtidigt dansa? Exakt.

Jag ska ladda upp mina första covers under höstlovet, det blir Dr Feelgood i första hand, och om jag har tur även Opera av Super Junior och en lite...annorlunda danslåt som jag håller hemlig till jag släpper mitt cover!^_^

Jag funderar på smeknamn jag kan kalla mig nu, och har kommit på några (varav min kompis Fredrik kom på två av dem):

Isana
Lycorize
Psysis
Succubus
SuccuBas
SuccuBaws

Någon som har fler förslag? *v*


Jag har gjort lite mer på mina knäskydd, men stötte på problemet att det blir gap emellan de olika delarna. Jag orkar faktiskt inte bry mig, de funkar ändå och jag ska ha på mig svarta lackbyxor under dem så det kommer nog se bra ut. Hoppas jag...

Japanloppisen!

Här kommer lite bilder fårn Japanloppisen. Loppisen var riktigt kul, alla verkade tycka om oss och jag fick köpa en fiiin kjol, strumpor och en ゴスロリ (Goth-Loli)-tidning  med ett mönster som fortfarande fanns i <3 Kjolen är så fin, jag blir lycklig! Några 'kontakter' Melwiin har var också där och filmade en del^.^

Psst... Pyoncafé finns på facebook. Gilla oss kanske om ni vill, ごしゅじんさま/おじょうさま(goshujinsama/ojousama)? <3 http://www.facebook.com/pages/PyonCaf%C3%A9/157255051057238?fref=ts

Fotograf för alla bilder utom de som annat nämns för är Filip Andersson!




Lösnaglar likt en boss. Jag var så sjukt värdelös att ha att göra med pga dem, så de åker inte på igen. Annan notering är att mitt hår börjat bli långt, hurra!


Ny uniform! <3


Vi dansade lite Gangnam Style när några dansare uppträdde på scen, de var duktiga! Jag måste lära mig hela den dansen. Ett helt annat inlägg ska dedikeras till mina planer.





HAHA ja.



Uniformen bakifrån. Mooooe~

Foto av Pauline Kiessler.







Jag gillar bilder på mig som blir bra, okej? Jag ser sällan bra tut på bilder, så jag tar chansen när den dyker upp. Hata mig inte D':

Okej, en sista bild på oss maids från Pyoncafé! HA, för att jag kan!





Detta vad vad Pyoncafé sålde (plus cupcakes som inte syndes). Jag bakade melonpan (det längst ned till vänster) och marängerna. Macarons bakade Anna och Melwiin, de är så duktiga på att baka :'D


メロンパン!Meronpan!

Detta inlägg blev enbart bilder, så jag lär skriva vad mer jag hade för mig i ett senare inlägg!=^^=



Pyon Maidcafé @ Japanloppis 19/10

Imorgon är det Japanloppis i Stockholm, och gissa vilket Maidcafé som ska dit? 

Pyon såklart <3

Jag har bakat maränger i massor och melonpan i massor. Melonpan tar riktigt lång tid, suck. Men nu är jag äntligen klar, och med nya uniformer är alla redo att åka! Det är lite spänt, det måste verkligen se bra ut imorgon, så hoppas att vi kan leka estetiskt kunniga och fixa ett fint bord. Vi har en stor grej på gång, så det ska se bra ut. Jag kräver. Nervöst, det är ju inget konvent, så alla som kommer dit kommer kanske inte riktigt vara så intresserade av...ja, maids.

Men jag ska köpa kläder <3 Gärna ett par klackar som jag kan dansa i.


Hembakat!^___^ Melonpan med krispig kakdeg och halvsmält socker på toppen för en extra söt smak.


Vi körde ju Gangnam Style under Rencon, men videon har jag ännu inte fått... Vi har nya uniformer, de nya är fina enligt mig. Bättre än de vi har på denna bild.

Pyon har även fått en logga. Designad av Maja Nordström (vi hade en tävling under Rencon) och sedan har jag valt färger och färgat.



Det var allt, hoppas vi ses imorgon under loppisen, ごしゅじんさま~


Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.