Min förebild är j-rockaren HITT.  Han uttrycker sina känslor via piano-noter och känslosamma sånger, och "är som han är". Utan att bry sig om vad andra tycker om honom står han i rampljuset och visar människor, unga som gamla, att du får göra som du vill med dit liv. Oavsett om han uttrycker sig via sina sånger, sina danser eller bara genom att betee som som han vill, så inspirerar han mig verkligen.

Att vara som man är och att inte vika sig för vad mängden tycker betyder inte att man är annorlunda, det betyder att man vågar vara annorlunda.
Vad människor än säger, så säger alla att de inte bryr sig. Men djupt inne blir vi alla alltid påverkade, om än smått, av vad omvärlden tycker om oss, vad andra tycker om oss. Jag ser upp till HITT, inte bara för att han har accepterat att alla inte kan tycka om honom, utan främst för att han ändå försöker få dessa människor att öppna ögonen och se vem han är! Jag tror att alla kan lära sig att tycka om en person, om man bara får chansen att visa vem men är, och oavsett om personen ändrar uppfattning eller ej så har du visat vem du är, och vem du alltid är.

J-rockaren HITT har visat mig en väg jag gärna vill vandra, en väg som inte följer hans karriärsval, utan ev väg som jag själv bygger upp, som jag inte behöver en karta till för att nå fram. Min stora dröm är att bli en proffesionell tecknare, och HITT har visat mig vart vägen börjar; att vara sig själv, att hitta sin egen stil, och att inte bry sig om vad andra säger.

Om 15 år kanske man tycker att jag borde ha nått fram till vägens slut. Nej, jag kommer ha långt kvar. Eftersom att den väg jag följer aldrig kommer ta slut, jag följer en väg som jag fortsätter teckna upp medans jag går. Om 15 år hoppas jag att jag kommer att vara en proffessionell tecknare, och sitta och rita bilder på min förebild, som inspirerade mig att följa min dröm. Jag kommer att skapa serier som får mina läsare att bli inspirerade och följa sina drömmar, precis som HITT fick mig att göra. Och som får dem att vara sig själva, precis som jag är mig själv.

Let's be what we want to be; Let's be HITTERS!



Om någon undrar, enledningen till att jag porträtterade HITT med främst en gitarr och hans keyboard (och inte ritade trummor eller bas) var för att jag ville få fram att det inte spelar någon roll hur många instrument du spelar; det är hur du använder dem och vad du gör med dem. Samma med vem du är, det spelar ingen roll hur många sidor du har eller hur du är; bara du kan göra något med det du har, och gilla det.

 
Länk till tävlingssidan, rösta gärna på mitt bidrag^^; http://www.friskoledagen.se/bidrag.php

(för större bild av mitt bidrag, klicka på den lilla länken  under)http://img401.imageshack.us/img401/8012/hittq.jpg